Hem Upplevelse 10 av de mest fantastiska poolerna i världen

10 av de mest fantastiska poolerna i världen

182
0

10Grace Santorini, Grekland

På det 5-stjärniga hotellet Grace Santorini i Grekland hittar du denna underbara pool med denna häftiga utsikt över det grekiska öarna.

(www.gracehotels.com/santorini)

9Sri Panwa, Phuket, Thailand

På hustaksbaren hos Sri Panwa, Phuket hittar du denna plats som nästan ser ut som om den flyter på vattnet. Utsikten över havet går inte att klaga på heller.

(www.sripanwa.com)

8One&Only Hayman Island

Aquazure-poolen på den nyligen renoverade One & Only Hayman Island med utsikt över Korallhavet precis bredvid stora barriärrevet i Australien.

7Enchantment Resort, Sedona

Denna färgprakt kan upplevas på Enchantment Resort, Arizona i USA. Färgstegen från turkos mot de rika röda sandstensformationerna är minst sagt unik.

(www.enchantmentresort.com)

6Giola Lagunen, Thassos

Giola Lagunen är en naturlig pool nära byn Astris på Thassos på de grekiska öarna.

5Hotel Indigo, Hong Kong

Poolen på Hotel Indigo är inget för de höjdrädda. Men de transparenta väggarna ger i alla fall en otroligt utsikt eftersom den ligger på den 29:e våningen.

4Phulay Bay Ritz-Carlton, Krabi, Thailand

Andamansjön är ett randhav till Indiska oceanen och bredvid den ligger denna fantastiska pool med otroligt utsikt över just Andaman.

3Amangiri Utah, Arizona

Amangiri Utah resort, i en dal nära Grand Canyon, är byggd runt poolen, som i sin tur är uppbyggd kring basen av en klippa som stack ut i Arizona öknen.

2Infinity pool på Cambrian hotell, Schweiz

Denna pool ligger belägen i de Schweiziska alperna där både utsikten och den fantastiska luftkvaliteten gör att du antagligen aldrig vill gå upp ur vattnet.

(www.thecambrianadelboden)

1Marina Bay Sands, Singapore

Den berömda infinitypoolen på Marina Bay Sands Resort i Singapore är 150 meter lång och ligger i en plattform som överhänger hotellet.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here