Hem Nöje En verktygslåda i form av Marvel Thor Hammer

En verktygslåda i form av Marvel Thor Hammer

664
0

Detta är en 44-bitars verktygssats som placerats i en verktygslåda som ser ut som Thors hammare Mjölner. Eller i alla fall så som den ser ut i Marvels filmer om Thor eller Avengers. För detta är faktiskt en officiellt licensierad Marvel’s Avengers produkt.

Inuti finns det mesta för ditt grundläggande verktygsbehov inklusive en hammare (!), ett måttband, skruvmejsel, skiftnyckel och verktygskniv. Dessutom ingår några mutterhylsor i de vanligaste storlekarna som turligt nog inte bara finns i tum utan även i mm.

Vikten på denna hammare ligger runt 2,5 kg så man behöver inte vara Thor själv för att lyfta den. Storleken i stängt format är 31 x 23 x 15 cm. Är du sugen på att äga en finns den tillgänglig nu via ThinkGeek.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here