Hem Nöje Vem vill inte ha en docka med Deadpool som rider en enhörning?

Vem vill inte ha en docka med Deadpool som rider en enhörning?

161
0

Vad är nu detta kanske du frågar dig? Med all rätt kanske. Jo detta är vad Kidrobot kallar för: ”Marvel Deadpool Riding A Unicorn HugMe Vibrating Plush”. I samband med nya Marvelfilmen Deadpool 2, har Kidrobot skapad denna docka i HugMe-form med en sidekick i form av en enhörning med regnbågsfärgat horn.

Förutom att du får en mjuk variant av din älskade superhjälte kommer dockan utrustad med en vibrerande motor som vibrerar varje gång du kramar den i dina armar. Ja, den vibrerande funktionen är nog tänkt som att den svarar på dina känslor, men eftersom det här är Deadpool, är det nog mer lämpligt att låtsas att den försöker komma ifrån dig.

Dockan kräver tre AA-batterier för att fungera och de ska ingå i detta paket som i dagsläget är prissatt till $ 34,99. Vill du ha en så finns länk som vanligt nedan.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here