Hem Nöje Nu kan alla fuskare njuta av Monopol: Cheater’s Edition

Nu kan alla fuskare njuta av Monopol: Cheater’s Edition

115
0

Monopolspelet må vara över hundra år gammalt, men det förbenade spelet är fortfarande mottagligt för att fuska. Allt från att stjäla pengar till att bilda hemliga allianser med andra spelare. Hasbro släpper spelet Monopoly Cheater’s edition, efter att ha genomfört en studie som avslöjar en önskan i människan i att få fuska.

”En ny studie visade att nästan hälften av alla spelare försöker fuska när de spelar Monopol, så 2018 har vi bestämt oss för att ge fansen vad de vill ha – ett Monopol-spel som faktiskt uppmanar till att fuska”, skriver Insider.

Den här specialutgåvan av det klassiska brädspelet är utformat med oärliga spelare i åtanke, så du kan sluta lura dina uppstående vänner med din smutsiga taktik som de aldrig ser komma. I det här spelet är alla en fuskare, med en ändrad regelbok för att göra fusk en del av spelets faktiska mekanik.

Spelet kommer vara i princip detsamma som klassiska Monopol, fast om du till exempel lyckas sno pengar från banken, placera ett hotell på någon av dina gator eller flytta en annan spelares pjäs i stället för din egen ger det dig – utöver den uppenbara fördelen av att fuska – bestämda ”priser”.

Men du måste vara en bra fuskare, för om du blir påkommen får du i stället ett straff, och blir belagd med handfängsel.

Monopoly: Cheater’s Edition finns tillgängligt nu i engelsk variant via amazon men vill du ha spelet på svenska får du vänta tills hösten 2018.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here