Hem PersonlighetsQuiz Planera din helg och se vilken Shadowhunter du är

Planera din helg och se vilken Shadowhunter du är

65
0

Shadowhunters är en TV-serie som baseras på böckerna i bokserien The Mortal Instruments. I denna quiz är det just TV-serien vi fokuserar på.

0%

Nu är veckan slut och det är Fredag. Vad gör du?

Lördagsmorgon. Hur länge sover du?

Vad blir det till frukost?

Vad hittar du på för skoj under dagen?

Nu är det dags för mat. Vad ska du äta?

Nu blev det kväller. What to do?

Nu är det dags att sova. Vem sover du med?

Slutligen, vad är söndagar till för?

Planera din helg och se vilken Shadowhunter du är
Du är Jace

Som en väldigt självständig person bryr du dig inte mycket om vad folk tycker om dig. Även om du ibland ses som arrogant och självcentrerad, är du villig att offra dig om det innebär att rädda människorna du bryr dig om.
Du är Clary

Med ett konstnärligt öga ser du skönheten i allt. Som en omtänksam person älskar du dina vänner och familj och skulle göra allt för dem. Du är kanske envis och sarkastisk ibland, men det är bara en del av din charmiga personlighet.
Du är Alec

Du är en tystlåten person som försöker ditt bästa för att agera klokt och försiktigt. Ibland kan du vara självmedveten och alltför allvarlig. Du skyddar din familj och dina vänner och ställer ofta deras säkerhet över din egen.
Du är Isabelle

Du är en hård individ. Du kan se harmlös ut, men utseende kan bedra. Du har stark vilja, är tuff och gillar inte att bli lurad. Du är en flörtig och lekfull person, men har ett eldigt temperament när saker inte går som du tänkt.

Dela ditt resultat:

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here