Hem Nöje Gör som Ozzy, bit huvudet av en fladdermus

Gör som Ozzy, bit huvudet av en fladdermus

31
0

På den tiden när hårdrock var den stora grejen, var en av de historier som folk gillade att prata om när Ozzy Osbourne bet huvudet av en fladdermus på scenen. Det är faktiskt en historia som folk pratar om även idag. Om du någonsin velat återskapa den berömda scenen utan att göra något så grovt, kan du göra det med den här Plush Bat från den officiella Ozzy Osbourne-butiken.

Detta är inget skämt. Black Sabbaths legendariska frontman säljer sin egen fladdermus i gosedjur-form, så att du själv kan återskapa den ökända händelsen. Oavsett om du är ett gammalt fan av Black Sabbath eller ett fan av Ozzy’s modernare utsvävningar kanske detta är en rolig sak att lägga till i din samling.

Behöver du detta i ditt liv? Om du inte är ett Diehard Ozzy fan, förmodligen inte. Men Ozzy Osbourne Plush Bat finns tillgänglig nu, prissatt till $40.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here