Hem Upplevelse Tobin Island Boathouse

Tobin Island Boathouse

21
0

Flytande på vattnet i Lake Rosseau, Ontario, förändrar Tobin Island Boathouse den traditionella marinstugan med sin plana design. Stugan skapades av en rad horisontella plan som läggs i ett förskjutet mönster, som efterliknar sjöns rörelser.

Dess fasad har blivit förkolad med Shou Sugi Ban-tekniken för att skydda virket samtidigt som det naturligt blandas in i landskapet. En brygga tillverkad av väderbitet trä omger stugan och skapar ett utomhusutrymme att umgås på.

Den lägre nivån används för båtar och förvaring. Ovan finns bostadsområden där baltisk björk ger en varm kontrast till utsidan. Stugan består av två sovrum, ett badrum, en lounge och ett pentry.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here