Hem Om Anizzco

Om Anizzco

Anizzco är en underhållningssajt inriktad till dem som vi kallar vuxen ungdom. Hur man ska tolka det är upp till var och en men om du gillar innehållet på sajten så kanske det är dig vi menar.

Den här sajten är egentligen en sorts fortsättning på Schmuckportalen.se som existerade mellan 2006 och 2015. Även om Schmuckportalen var mer inriktad på humor, onlinespel och roliga historier och Anizzco försöker ha ett lite bredare utbud.

Innehållet styrs främst av det som vi tycker är roligt och spännande själva. Inte så mycket av trender och vad som är viralt även om det såklart också förekommer.

Det är svårt att vara originell på internet och det är vi medvetna om att vi inte är. Men sajten drivs dels för att vi tycker det är roligt och tack vare nyfikenhet. Tanken att driva en webbplats som skulle roa oss själva är alltså själva grundidén.

Men så länge som du som besökare hittar något att glädjas eller skratta åt blir vi nöjda för det var ju liksom det som var meningen.

Om någon undrar något om annonsering har vi valt att hålla det på ett minimum. I dagsläget har vi bara en annonsör och det endast på den sk laptopversionen. Mobilversionen är helt annonsfri. Målet här är inte att tjäna storkovan.

Anizzco är helt skapad med hjälp av publiceringssystemet WordPress och diverse plug-in. Hela 28% av internet drivs idag av WordPress. Vi försöker att bara använda oss av system och plug-in som testats noggrant på alla plattformar så att sajten ska vara tillgänglig för alla, oavsett vilken webbläsare du har, eller vilken sorts enhet du surfar på.

Så med det sagt, simma lugnt i livet och var glad kära medmänniska. Och glöm inte att besöka oss.